Om OmnichannelForBusiness Initiativet

Med kunden i centrum

Danske virksomheder kan opnå store gevinster og skabe mere vækst, hvis  de udnytter potentialet i omnichannel bedre. Det er det næste skridt i opbygningen af digital konkurrencekraft i dansk erhvervsliv.

OmnichannelForBusiness kickstarter danske virksomheder

OFB-initiativet vil kickstarte og styrke danske virksomheders evne til at skabe værdi gennem bedre udnyttelse af mulighederne i omnichannel marketing.

Det skal ske ved at:

- Udarbejde en fælles branchestandard
- Gøre det let at udnytte viden om omnichannel marketing
- Fælles events
- Udgivelse af nye rapporter og indsigter i"state-of-the-omnichannel-nation".

Make it all about me

OmnichannelForBusiness er skabt i samarbejde med interesseorganisationer, thought leaders, virksomheder og certificerede rådgivere.

Modellen bag driveren OFB er skabt på baggrund af bogen 'Make It All About Me - Leveraging Omnichannel Succes and AI for Marketing' af Rasmus Houlind og Colin Shearer. Bogen er udgivet af LID Publishing i 2019.


OmnichannelForBusiness knytter forskning og praksis sammen

Networked Business Institute (NBI) bygger bro mellem forskning og praksis.

NBIs unikke model omsætter forskning til dialog, måling og benchmarking. Sådan giver NBI giver ledere overblik på både kort og lang sigt, og skaber effektive samarbejder mellem virksomheder og partnere.

Projektpartnere

OmnichannelForBusiness-initiativet er skabt i et samarbejde af partnerer fra interesseorganisationer, forskningsinstitutioner og erhvervslivet.

Læs mere om de enkelte partnere bag programmet ved at klikke på dem.